Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Ecoenergie pentru oameni

Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Panou solar termic ACM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

995 lei Lei
Brand
Panou solar plan
Out Of stock
Descriere
Panou solar termic plan pentru productia de apa calda menajera (ACM). Functioneaza impreuna cu sistemul de inmagazinare apa calda tip boiler/puffer in circuit de antigel solar. Sistemul integral este comandat de catre o automatizare solara. Panoul solar este realizat integral in tabla din otel zincat cu o durata de viata de min. 25 ani.

Schimbatorul de caldura tip serpentina de cupru fara suduri rezista la presiuni de pana la 16 bar. Stratul solar absorbant este constiuit dintro depunere de culoare neagru crom mat. Izolatia panoului are o grosime de 50 mm cu strat reflexiv pe spate si partile laterale au o izolatie de 30 mm cu strat reflexiv (tehnologie IRReflex).

Sticla groasa de 4 mm, rezistenta la temperatura asigura o transparenta de cca 97% si reflexie de 3%. Panourile pot fi grupate in baterii de incalzire mutiple in functie de necesarul de apa calda.

In sistemele complete produse de catre noi propunem utilizarea numai a pompelor de recirculare cu invertor de frecventa pentru consumuri energetice cat mai mici si chiar pentru a fi alimentate de sisteme solare cu panouri fotovoltaice. Panourile sunt fabricate integral in Romania.

Asiguram proiectarea si montajul sistemelor solare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura